Hvad kan jeg tilbyde dig

Jeg er en behandler med en rigtig god fornemmelse for andre mennesker og hvad der ”rør” sig i dem. Jeg arbejder individuelt med mine klienter, og forsøger at tilpasse behandlingen til den enkelte, hvad enten du kommer til massage, rosenbehandling eller samtaleterapi. Det er altid dit valg hvad du vil have ud af behandlingen, om du bare vil have en meditativ stund med en dejlig massage eller om du vil arbejde dybere med forskellige problemstillinger i dit liv.

Jeg er det, man kan kalde en moderne healer, forstået på den måde, at jeg kan hjælpe og vejlede dig med, at finde din måde at heale dig selv på.

Jeg har en holistisk tilgang til mine behandlinger, hvilket betyder, at jeg prøver at få alle aspekter i dit liv med, så du på denne måde opnår en langt større effekt af behandlingen.

Jeg arbejder primært med dine følelser og det der ligger gemt i kroppen, da det er min oplevelse at man ofte kommer meget dybere på denne måde end hvis vi arbejder med hovedet og tankerne.  Vi er ikke i stand til at lyve for os selv hvis vi oplever tingene gennem kroppen og hjertet, og derfor får vi en dybere kontakt til vores indre liv og en større forståelse af os selv. Det kan gælde alt fra ubevidste overbevisninger fra barndommen til fortrængninger af forskellig art.

Jeg har kurser og uddannelser inden for såvel det fysiske, det psykiske og det energetiske aspekt af kroppen, og det gør, at jeg kan arbejde med en problemstilling på mange måder.

Jeg er empatisk og lydhør over for din måde at se verdenen og dine problemer på, så du altid føler, at du selv er med i behandlingen og den måde, vi i fællesskab angriber problemerne på. Det er meget vigtigt for mig, at du føler dig tryg og mødt, da det giver et større udbytte af behandlingen.

Hanne Kristensen

Skriv en kommentar


[BACK TO TOP ↑]

Velkommen hos

Hanne KristensenAfspændingsmassage Klinik v/ Hanne Kristensen Panumsvej 28. 2500 Valby Telefonnr. 22 50 52 25

Kunderne siger