Ris / Ros

Her kan du skrive en kommentar eller lignende hvis du har været til behandling hos Hanne Kristensen / Afspaendingsmassage.dk

Alle kommentarer bliver gennemlæst inden godkendelse, og du må gerne være anonym, så skal du blot skrive det i dit indlæg.

Hanne Kristensen

Skriv en kommentar


Kommentarer

24 Responses to “Ris / Ros”
 1. Jannie N siger:

  Stor ros til kære Hanne.
  Jeg har igennem årene pga min muskel sygdom kommet hos flere forskellige massøere med hver deres speciale.Så fandt jeg tilfældigvis Hanne på nettet, her er jeg kommet en del gange nu, og her bliver jeg ❤
  Hanne er et af de dejligste mennesker, jeg nogensinde har mødt.Hun får altid bugt med alle mine ømme muskler og er skøn at snakke med imens. Jeg kan sagtens anbefale Hanne til både masssage og en god samtale. Hun ved altid, hvordan hun får beroliget både krop og sind.

 2. Tara siger:

  Jeg er kommet gennem en hel del år hos Hanne for at få afspændingsmassage. Hun kan virkelig finde frem til problemerne i min ryg og få dem masseret væk. Det er dejligt at have Hanne ‘i baghånden’ når nu livet af og til ‘slår’ som da jeg faldt i bussen og slog ryggen.
  Altid massage med hensyn til krop og smerteniveau. Sådan at kroppen hjælpes til selvhealing.

 3. Malene siger:

  Hanne er en meget dygtig massør. Hendes blide væsen og store empati gør at det altid er en rar oplevelse at komme til hende for behandling. Hun er god til at tilpasse sig mine behov fra gang til gang og fornemmer hurtigt “hvor” jeg er. Jeg kan varmt anbefale Hanne.

 4. Birgit Olsen siger:

  Med jævne mellemrum modtager jeg rosenmassage hos Hanne. Det er en skøn og blid massage, der samtidig trænger dybt ind i krop og sjæl. Jeg oplever Hanne som et menneske med et kæmpestort overskud og en medfødt empati. Jeg føler mig rigtig godt tilpas, når jeg modtager rosenmassage. Jeg tør og giver slip på spændinger, og slapper bare af i en god atmosfære. Hanne er en både dygtig og dejlig massør, med et stort hjerte. Hvis man skulle have lyst til at prøve rosenmassage, kan jeg på det varmeste anbefale, at kontakte Hanne – Jeg nyder også meget, at jeg kan online booke mine tider! Hanne tak for dine dejlige behandlinger – Du er en engel 🙂

 5. Julie Marie siger:

  Jeg har været hos Hanne for første gang i dag, efter en weekend med begyndende hold i nakken og dertilhørende spændingshovedpine som gik over i et migrænelignende anfald.
  Efter en time hos Hanne var jeg næsten helt smertefri og dejligt afslappet i nakke, skuldre og ryg. Det var en helt fantastisk oplevelse og jeg kan varmt anbefale det.
  Jeg kommer helt sikkert igen 🙂

 6. Julie siger:

  Efter at have tilbragt tre timer sammen med Hanne, er jeg gået derfra med en bedre forståelse for, hvorfor verden en gang imellem virker som en fremmed planet, og jeg har fået en god forklaring for mine reaktionsmønstre. Hun har åbnet mine øjne for, hvordan jeg kan indpasse mig i verdenen uden at ændre på mig selv. Hun fandt nemt de ord, som jeg selv ledte efter og nogle gange ikke vidste burde blive sagt. Jeg vil til hver en tid booke en ny samtale terapi hos Hanne, hvis det bliver nødvendigt, og jeg kan afgjort anbefale hende til andre, som har brug for at tale. Hendes venlige væsen, afslappede atmosfære og bløde sofa hjalp i hvert fald mig.

 7. Henriette L. siger:

  Hanne er intet mindre end fantastisk – en fantastisk massør og et fantastisk menneske.
  Man føler sig som “født på ny”, når man går fra Hanne – både i kroppen og i sindet. Hun ved præcis, hvor hun skal trykke – fysisk såvel som mentalt. Faktisk vil jeg nærmest betegne hende som en “klog kone” og en yderst værdifuld sparringspartner – at man så samtidig også får en super massage er helt uvurderligt. Og så er hun endda også sjov 🙂
  Jeg er kommet løbende hos Hanne igennem de sidste 3 år, og det bliver jeg ved med – jeg kan slet ikke undvære hende – og jeg kan kun anbefale hende uforbeholdent.

 8. Peter siger:

  Jeg har i de sidste 6 måneder efter et fald som resulterede i et brækket håndled, haft rigtig mange infiltrationer samt smerter.
  Efter 1.5 time på briksen hos Hanne var de så godt som alle pist væk.
  Efter massagen overvejede jeg, om det var nødvendigt med taxa da jeg nærmest svævede ud af lokalet.
  Jeg kan varmt anbefale Hanne’s massage.Det er en perfekt oplevelse og fjerner de infiltrationer man har. Desuden er hun super vidende om kroppen og hvorfor det gør ondt.
  10 point herfra !

 9. Marianne Wagner siger:

  Meditativ gåtur… ja for mig der stort set aldrig har været i berøring med en terapeut var det lidt en overvindelse at sige ja da en mere garvet veninde spurgte om jeg havde lyst til at gå med. Var det mon svært, eller ville det hele være lidt frelst? Men nej! det var en dejlig oplevelse, roligt og afslappet og den dejlige natur fik jeg set og hørt og duftet til på en hel ny måde. Jeg skal helt sikkert med igen så snart jeg har mulighed.

 10. Mona Steen siger:

  Da jeg startede hos Hanne for nogle år siden, var jeg en stor myose. Efter nogle få behandlinger af Hannes kyndige hænder havde jeg det straks meget bedre. Jeg går nu til stabiliserende massage en gang om måneden, og jeg nyder det hver gang. Nogle gange dog mest bagefter 😉
  Jeg kan varmt anbefale at få behandlinger hos Hanne. Foruden, at hun er meget dygtig til sit håndværk, er hun et varmt og imødekommende menneske.

 11. Gitte Lynge siger:

  Jeg var i september med på stilhedsretreate på Bornholm, for første gang. Det var en utrolig spændende og givende oplevelse at arbejde med sig selv og for mig var det helt fantastisk, at gøre dette i stilhed. Det gav mig “plads” til at mærke og forblive i de processer jeg gennemgik.
  Jeg vil give Hanne de bedste anbefalinger, fordi jeg i denne proces følte mig tryg og sikker, samt hun på en god, indlevende og omsorgsfuld måde tog hånd om det der dukkede op i mig.

  Kærlig hilsen
  Gitte Lynge

 12. I september 2010 var jeg på Borholm på Hannes meditations- og stilhedsretreat. Det blev en tur som jeg fik et stort personligt udbytte af. Jeg fik givet slip på en gammel begrænsende overbevisning, som har styret mit liv i mange år. Hanne var den kærlige og kompetente “fødselshjælper” til den proces. Hanne har en formiddabel evne til at møde andre mennesker, der hvor de er, og så løfte dem. Meditions- og stilhedsretreatet ledede hun kompetent, afslappet, indlevende, fleksibelt, kærligt men også bestemt. Hanne kan gå lige ind til benet, men det bliver gjort på en meget omsorgs fuld måde.

  Jeg har kendt Hanne i årevis, og kan kun give hende mine varmeste anbefalinger uanset om det handler om massage, rosenterapi eller hendes nyeste skud på stammen; meditation- og stilhedsretreat.

  Kærlig hilsen
  Birgitte

 13. Tenna L. Abild siger:

  Hanne er en dygtig massør, der gennem regelmæssige behandlinger har afhjulpet ømhed i min ryg og skuldre. Under min seneste graviditet i 2010 har jeg nydt en times massage hos Hanne hver uge i ugerne op til fødslen, og det har været helt fantastisk. Ud over at være en dygtig og professionel behandler er Hanne en skøn kvinde, som det er en fornøjelse at komme hos. Jeg kan give hende mine varmeste anbefalinger.

 14. Daniel Andersen siger:

  Efter en periode med spændninger i nakke og skuldre, hvilket igen resulterede i søvnbesvær, startede jeg behandling hos Hanne.Her fik jeg en god personlig betjening med udgangspunkt i min situation.Det har virkelig hjulpet. Den perfekte afstressning.Går nu til regelmæssig massage hos Hanne og ser frem til hver behandling. Kan varmt anbefales.

 15. Tine Rasmussen siger:

  Mit job som sekretær kræver en del af mine hænder, arme og især skuldrene. Det er ikke altid, at jeg er lige god til at få lavet udstrækningsøvelser, og derfor er den perfekte løsning for mig at gå hos Hanne. Jeg er simpelthen “masseret i bund”, så der er aldrig nogen større infiltrationer, der når at sætte sig. Hanne tager fat, når hun masserer, men hvis der er en muskel, som lige kræver lidt “overtalelse”, er hun rigtig god til at få den til at slappe af, så der ikke er tale om muskelværn og modarbejdning af musklen.
  Udover Hanne rent fagligt er utrolig dygtig, så bliver man altid mødt af et smil på læben og et par gode øre, hvis man har brug for at sludre.
  Jeg har allerede anbefalet Hanne til alle mine sekretærkolleger og kan varmt anbefale hende til alle der læser dette!

 16. Anne Damsbo siger:

  Jeg har fået massage af Hanne med jævne mellemrum gennem flere år – både afspændingsmassage og rosenterapi.
  Hanne er en dygtig massør med stor indlevelsesevne og menneskekendskab. Hun har tid til at lytte samtidig med, at hun professionelt mærker sig frem til og behandler mine ømme punkter.
  Jeg har altid følt det som en utrolig dejlig oplevelse at komme under behandling i Hannes gode hænder.
  Jeg kan på det varmeste anbefale Hanne!

 17. Marianne Spanggaard siger:

  Jeg har modtaget massage af Hanne allerede, mens hun var under uddannelse til massageterapeut, og gennem disse år har hun udviklet sig meget.
  Jeg bruger Hanne som massør, både når jeg har skavanker/skader på grund af løbetræning og som helse efter maraton, og jeg nyder det lige meget hver gang.
  Hanne er meget varmt og empatisk menneske, som både er god til at lytte og engagere sig.
  Du skulle unde dig selv en time på briksen hos Hanne – så snart hun har tid.
  Jeg kan varmt anbefale dig en behandling.

 18. Pernille Juul-Nielsen siger:

  Jeg har gennem de sidste par år fået SKØN, SKØN massage hos Hanne!
  Jeg har ind imellem haft pauser, da jeg har fået gavekort til massage andet steds.
  Jeg er dog hvergang kommet tilbage til Hanne!

  Nu får jeg indimellem GAVEKORT til Hanne, af familie og venner.

  Hanne ved lige hvordan det skal gøres. Glæder mig altid til at blive masseret igennem.

  Hanne arbejdede nensomt med min SKI – SKULDER SKADE.

  Og da jeg var GRAVID (fødte sommeren 09) fik jeg massage helt op til en uge inden jeg fødte, der lå jeg blot på siden. – Det var FANTASTISK.

 19. Margit & Bjørn Kean siger:

  Jeg startede med at komme hos Hanne for nogle år siden. Hun var blevet mig anbefalet af min datter…og det har jeg ikke været ked af… Jeg har ligesom andre følt mig godt tilpas i Hannes selskab..(vi snakker meget) Hanne finder de rigtige steder som skal masseres….. og jeg har det skønt bagefter. Senere har jeg anbefalet min hustru at besøge Hanne….og Margit er lige så glad for at komme hos Hanne som jeg …. Hanne er altid nærværende når vi besøger hende…. Vi kan varmt anbefale Hanne for et besøg, hvis du skulle få brug for det ……:-)

 20. Mette Jørgensen siger:

  Som klinikassistent bliver min ryg og skuldre ind imellem belastet på en uhensigtmæssig måde, hvilket giver spændinger i ryg og skuldre. Dem får jeg løsnet en gang om måneden hos Hanne og glæder mig hver gang, føler jeg svæver når jeg går derfra. Hanne får mig til at slappe så meget af at jeg ofte falder i søvn, hvis vi da ikke snakker for meget 😉

  Har anbefalet Hanne til en del af mine kolleger og gør det med glæde til alle andre.

 21. Karin Johansen siger:

  Jeg har gennem mange år arbejdet i storkøkken, hvor jeg har mange tunge løft og dårlige arbejdsstillinger.
  Blev anbefalet at prøve massage hos Hanne.
  Jeg kan kun anbefale andre at prøve, jeg har stor glæde af massagen og kommer fast en gang om måneden.
  Desuden Har Hanne altid et godt råd hvis man er i tvivl om noget. Man føler aldrig man skal skynde sig ud af døren,hun har god tid til en, hvilket jeg sætter pris på.

 22. Carina siger:

  Jeg sidder i rigtig mange timer foran computeren hver dag, så det er vigtigt for mig, at min krop har så optimale betingelser som muligt.

  Det har krævet nogle besøg hos andre massører, før jeg endelig fandt én, som tog ordentlig fat, uden at man går derfra med blå mærker.

  Hanne er helt suveræn til få løst op for spændningerne, så man svæver derfra.

  Hvis du overvejer det, så kan jeg kun sige – GØR DET!

 23. Dennis Narvedsen siger:

  Jeg kan varmt anbefale Hanne som massør. Man føler sig altid velkommen, og Hanne finder altid de ting som ligger og gemmer sig i musklerne.

  Jeg har brugt Hanne i flere år nu, og jeg har et par gange haft brug for hende akut og alle gangene har Hanne gjort underværker.

  Hvis du vælger at bruge Hanne, så kan jeg kun sige du gør et godt valg.

 24. Charlotte siger:

  Hos Hanne (afspaendigsmassage) får du altid en god og meget kompentenet behandling – dette gælder både om du vælger at få massage eller rosenbehandling.
  Jeg føler, at der tages hensyn til det enkelte menneskes forskelligheder og kroppen bag når du behandles.

  Hanne har altid tid til at give dig gode råd med på vejen eller et smil, hvis det hvad du har brug for.
  Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Hanne som både massør og if. til rosenterapi
  :-)))

[BACK TO TOP ↑]

Velkommen hos

Hanne KristensenAfspændingsmassage Klinik v/ Hanne Kristensen Panumsvej 28. 2500 Valby Telefonnr. 22 50 52 25

Kunderne siger