Om Meditation

meditationMeditation.

Når du mediterer, kan du opnå en stilhed i kroppen og hjernen, der gør, at du oplever en indre fred og stilhed, som løsner spændinger i krop og sind.

Ved regelmæssig meditation vil du få mere overskud, tænke mere positivt, få større selvtillid og blive mindre stresset. Meditation er faktisk en meget effektiv metode til både at forebygge og behandle stress. Det er dokumenteret, at regelmæssig meditation sænker blodets indhold af stresshormoner, det sænker blodtrykket og giver indre ro og balance.

Alle kan lære at meditere, det kræver bare lidt øvelse. I starten vil det være svært at lukke af for tankerne men ved at øve sig i at lade tankerne passere uden at forholde sig til dem, vil man efterhånden opnå længere og længere perioder med indre ro. Det er helt almindeligt, at tanker dukker op, men i stedet for at gå ind i tanken kigger man bare på den og lader den passere.

På vores weekend vil det primært være guidede meditationer, så alle kan være med, hvad enten man har mediteret før eller ej. Det vil være individuelt hvordan en meditation opleves, og der er ikke noget, der er mere rigtigt end andet, vi er bare forskellige og oplever tingene i vores eget univers. Efter hver meditation vil der være mulighed for at snakke om de oplevelser, du har haft. Det kan være godt at sætte ord på, og høre hvad andre har fået ud af meditationen og lade sig inspirere.

Hanne Kristensen

Skriv en kommentar


[BACK TO TOP ↑]

Velkommen hos

Hanne KristensenAfspændingsmassage Klinik v/ Hanne Kristensen Panumsvej 28. 2500 Valby Telefonnr. 22 50 52 25

Kunderne siger