Spirituel Mentor

Jeg er uddannet som Spirituel Mentor på ID Academy af Ole Vadum Dahl. Derudover har jeg arbejdet med meditation, healing og energier med Hanne Beyer Iversen igennem næsten 10 år. Desuden er jeg uddannet ThetaHealer og har været på adskellige kortere kurser i healing.

Dette giver mig et godt grundlag for at hjælpe dig med at finde din vej, til den form for spiritualitet som er rigtig for dig. For at udvikle dig spirituelt må du være villig til at kigge på egne mønstre og hvordan du ser på andre mennesker, så der bliver ryddet op i gamle mønstre og ideer. Hvis ikke vi får ryddet op og vokser op mentalt og psykisk, bliver spiritualiteten bare endnu et egocentreret projekt, og så er der ikke meget spiritualitet tilbage.

Hvad kan jeg hjælpe dig med:

Jeg kan hjælpe dig med at finde en meditationsform der passer til dig.

Du kan blive vejledt i chakraernes (energicentre i kroppen) betydning for vores sundhed og velbefindende.

Du kan lære at få jordforbindelse og bruge de energibaner der er i kroppen, til at sætte gang i det energetiske flow i kroppen.  

Du kan lære at mærke ind i kroppen og fornemme hvad der rør sig, og hvordan du kan spørge ind til følelser, smerte osv. og derved få en ide om hvad årsagen er.

Du kan lære at mærke ind i hjertet og åbne det for kærlighed og tilgivelse, af både dig selv og andre.

Du kan lære at få kontakt til dit højere selv, af nogen kaldet sjælen, og vide hvornår det er dit højere selv eller dit lille selv du reagerer ud fra.

Du kan blive vejledt i hvordan du kan kontakte det der er større end os, af nogen kaldet Gud, men det gør ikke nogen forskel hvad vi kalder det, da det er den samme intelligens/energi vitaler om.

Du kan lære at arbejde med ærkeenglene og hvad de hver især står for.

 

Hvordan foregår det:

Du kan booke et forløb hvor vi vil arbejde med det du synes er vigtigt for dig. Skriv til mig på kontaktformularen eller ring på telefon 22505225 så vi kan lave en aftale.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig til at få en ny dimension i dit liv.

 

 

[BACK TO TOP ↑]

Velkommen hos

Hanne KristensenAfspændingsmassage Klinik v/ Hanne Kristensen Panumsvej 28. 2500 Valby Telefonnr. 22 50 52 25

Kunderne siger