Massage i København

Massage københavn

Massage – Sportsmassage – Fysiurgisk Massage:

Uddannet Massør i 2003 og Massageterapeut i 2005 fra massageskolen i København.

 

Hvis du leder efter Massage og Velvære er du kommet til rette sted. Afspændingsmassage, Sportmassage, Fasciefrigørelse og Fysiurgisk Massage er blot nogle af de massagetyper jeg kan. Derudover kan jeg tilbyde Rosenterapi, som er en psykoterapeutisk kropsbehandling (se nærmere på siden om Rosenbehandlng).

Massage centralt i københavnJeg været ansat inden for hospitals- og sundhedsvæsenet i mere end 20 år, så min viden om kroppen og dens funktioner er godt funderet. Da jeg i mange år har arbejdet på en klinik for hudsygdomme, har jeg ikke problemer med massage af folk med eventuelle hudsygdomme, som f.eks. psoriasis og lignende. I det hele taget er jeg vant til at omgås mennesker på en åben og imødekommende måde. Nu er det muligt at skrive Ris eller Ros til mig, du skal blot trykke på linket nedenfor hvorefter du vil komme over på min personlige weblog. Du må selvfølgelig også gerne bare kigge hvad de andre har skrevet.

Se eller skriv en kommentar til mig.

De forskellige massagetyper:

Kortfattet forklaring på de enkelte massagetyper, hvis du ønsker mere information er du velkommen til at ringe på tlf 22505225.

  • Afspændingsmassage: En blid og rolig massageform, der også kan gå i dybden, hvor der er behov for det.
  • sportsmassage: Sportsmassage adskiller sig i princippet ikke fra anden massage, der går efter at lokalisere og behandle et overbelastet område i kroppen
  • Fasciefrigørelse: En teknik der frigør og strækker det bindevæv, der omgiver musklerne.
  • Muskelenergiteknik ( MET ): En måde hvorved musklerne omkring leddene strækkes.
  • Triggerpunktbehandling: Triggerpunkter er små spændingsknuder der ligger i musklerne og som ved et let insisterende tryk kan opløse og derved løsne muskelspændinger.
  • Palpation: Jeg finder frem til de muskler der indgår i spændingsmønstret og eventuelle triggerpunkter.
  • Årsagssammenhæng: Jeg hjælper dig med at finde uheldige vaner og rutiner i din hverdag,som giver dig spændinger og myoser.
  • Strækøvelser: Holder musklerne smidige og hjælper med blodgennemstrømningen.
[BACK TO TOP ↑]

Velkommen hos

Hanne KristensenAfspændingsmassage Klinik v/ Hanne Kristensen Panumsvej 28. 2500 Valby Telefonnr. 22 50 52 25

Kunderne siger