Sportsmassage – Massage til sportsfolk

remedial-massage

Sportsmassage afhænger af, om det drejer sig om at forebygge og varme op til en præstation, om det drejer sig om at restituere kroppen efter en sports præstation eller om det drejer sig om at behandle en skade.
Jeg vil ud fra det du ønsker at få ud af massagen vurdere hvilke teknikker der er de mest effektive i den givne situation. Man kan sige at sportsmassage i princippet ikke adskiller sig væsentligt fra anden massage. Kroppen er ligeglad med om overbelastningen skyldes arbejde eller sport, og derfor er behandlingen stort set den samme.
Det er altid vigtigt at forholde sig til hvad massagen skal gøre for dig i den givne situation.
I forbindelse med sportsudøvelse og i særdeleshed ved skader kan massage afhjælpe den overbelastning, der sker i kroppen, når den skal yde på et højt niveau. Men man kan også hjælpe kroppen til at kunne yde sit bedste ved at give en massage inden en sportspræstation.
Det er altid en god ide at få massage før der opstår en skade, da det jo som bekendt er nemmere at forebygge end at helbrede. Skader kan forebygges ved at få regelmæssig massage, specielt hvis man dyrker sport på et højt niveau. Hvis skaden er sket, er det, massøren kan gøre, at prøve at lokalisere, hvor problemet kommer fra, hvilke muskelgrupper der er involveret, og så sætte en målrettet behandling ind.
Behandling kan være massage, fasciefrigørelse, muskel energi teknik, oscillasion og eventuelt henvisnig til andre specialister, hvis problemet ligger uden for massageteknikkernes område.
Hvis du har spørgsmål til ovenstående eller til massage i det hele taget er du meget velkommen til at kontakte mig på e-mail eller på telefon. Se kontaktinfo. for nærmere oplysninger
[BACK TO TOP ↑]

Velkommen hos

Hanne KristensenAfspændingsmassage Klinik v/ Hanne Kristensen Panumsvej 28. 2500 Valby Telefonnr. 22 50 52 25

Kunderne siger