Rosenmetoden som jeg ser den :o)

Jeg har lyst til at fortælle dig en lille historie om hvordan det gik til da jeg skulle skrive min egen brochure. Jeg var startet på mit praktikår i Rosenmetoden, og alle sagde at det ville være en god ide at lave en folder om mig og Rosenmetoden, men det var bestemt ikke nemt at få hul på. Pludselig vågnede jeg en nat ved 2 tiden, og så vidste jeg bare hvad der skulle stå i min folder, om hvordan jeg ser Roenmetoden, og så kom resten af sig selv. Jeg ved ikke om det var min underbevidsthed eller universet der hviskede mig i øret imens jeg sov, men det var en fantastisk oplevelse, at kunne tænde lyset midt om natten, og så bare grifle løs uden at tænke nærmere over det. Herunder kan du læse hvad det var, der pludselig stod helt klart for mig, og forhåbentlig giver det også dig en fornemmelse af hvad Rosenmetoden er.

Rosenmetoden som jeg ser den:

Velkommen til en eventyrlig rejse ind i din indre verden.

Mine hænder vil guide dig ind til steder i dig selv, som du ikke vidste eksisterede, og du vil møde glemte og ukendte sider af dig selv. Kroppen husker det, vi glemmer.

På denne ”rejse” vil du have mulighed for at frigøre gamle traumer, blokeringer, angst og hvad der ellers gemmer sig i kroppen.

Ved hjælp af enkle spørgsmål og den måde, mine hænder møder dine muskelspændinger, vil du kunne slippe spændingerne og få frigivet den energi, der er ophobet i disse.

Når spændingerne slipper, vil du føle en befrielse i kroppen, og din vejrtrækning vil nå de ellers fastlåste muskler.

Du skal have lysten og modet til at møde det, der har været svært, for kun ved at turde gå ind i følelserne, kan du få forløst det, der har sat sig som spændinger og blokeringer i kroppen.

Jeg vil støtte dig i processen og hjælpe dig igennem, men det er altid dig, der bestemmer hvor langt du vil gå. Kroppen giver ikke slip på mere, end du er i stand til at håndtere.

Hanne Kristensen

Skriv en kommentar


[BACK TO TOP ↑]

Velkommen hos

Hanne KristensenAfspændingsmassage Klinik v/ Hanne Kristensen Panumsvej 28. 2500 Valby Telefonnr. 22 50 52 25

Kunderne siger