Samtaleterapi

I samtaleterapien arbejder jeg ud fra det princip, at det er gennem vores følelser og kroppen, at vi kommer i kontakt med de dybeste lag af os selv. På den måde kan vi også nå den største transformation af vores traumer, skyld og skam og fordømmelse af os selv og andre. Det er kun ved at komme i kontakt med de følelser, der har været sværest for os, at vi kan sætte os selv fri. Vi bruger meget energi på at holde de svære temaer væk, så vi ikke mærker hvor tunge de er. Man kan sammenligne det med, hvis man prøver at holde en badebold under vandet, så ingen opdager den. De fleste af os har mange badebolde i spil, og så kan man godt fornemme, at det pludselig kræver rigtig meget at holde det hele væk fra overfladen. Ved at tage et tema (badebold) ad gangen, og lige så stille lukke luften ud af den, kan vi i stedet begynde at bruge energien på at lade glæden blomstre i vores liv.

 

Jeg arbejder ud fra teknikker jeg har lært i min Rosenuddannelse, men med fokus på et bestemt mønster/problem, hvor man i Rosenarbejdet arbejder med det som kommer op under sessionen. Derudover bruger jeg samtaleteknikker og kropsarbejde som jeg har lært på min efteruddannelse hos Psykolog Ulla Rung-Weeke, samt healings- og energetiske teknikker fra Hanne Beyer Iversen, underviser og terapeut i Danmark, Tyskland og på den Græske ø Lesbos.

 

Jeg arbejder individuelt med hver enkelt klient, og bruger de værktøjer som jeg synes passer til situationen. Jeg er under hele sessionen meget opmærksom på dine kropslige reaktioner og hjælper dig med at holde jordforbindelsen.

 

En samtale varer enten 60 eller 90 minutter, og finder sted siddende eller liggende efter eget valg.

Prisen er: 60 min. 600,- kr.   90 min. 800,- kr

[BACK TO TOP ↑]

Velkommen hos

Hanne KristensenAfspændingsmassage Klinik v/ Hanne Kristensen Panumsvej 28. 2500 Valby Telefonnr. 22 50 52 25

Kunderne siger