Stilhedsretreat på Bornholm

Al åndelig vækst starter med stilhed.

Så er turen til Bornholm vel overstået, og det var bare en fantastisk oplevelse. Jeg tror alle kom hjem med nogle A`ha oplevelser og noget at arbejde videre med, så det er jo dejligt.

Meditation Bornholm

Vi startede ud i voldsomt blæsevejr torsdag morgen, så sejlturen var ikke den mest behagelige, men vi kom da frem i mere eller mindre god stand ;o) Efter vi havde fået en kop kaffe at styrke os på og var blevet instaleret på vores værelser, mødtes vi til en meditation på stilheden og væren i nuet. Så havde vi en enkelt runde hvor vi arbejde 2 og 2 og kom lidt ind bag noget af facaden. Så var alle også ved at være brugt og vi hyggede med noget god mad og hinandens selskab.

De næste 2 dage arbejdede vi hårdt med at komme ind bag de historier vi fortæller os selv og som ofte styrer vores adfærd. Det var hårdt og følelsesladet arbejde, så det var dejligt at komme ud og gå nogle lange ture i stilhed og nyde den Bornholmske natur så tingene kunne nå at bundfælde sig. For at få ny energi og mærke os selv, lavede vi dagligt flere guidede meditationer, og det gav et godt supplement til at arbejde med hvor vi går hen når vi forlader nuet, og hvilke historier vi fortæller os selv når vi ikke er til stede i nuet. Vi arbejde ud fra Richard Moss model i “Livets Mandala”

Den sidste dag var alle fyldt godt op, så vi besluttede at “nøjes” med meditation og gåtur. Da vi var så heldige at det var den nok sidste sommerdag for i år, gik vi til stranden hvor jeg guidede en meditation på energien fra jorden, solen og havet. Det var fantastisk at kunne ligge i bikini og mærke kontakten med naturen og bare nyde meditationen, og bagefter nåede vi årets formentlig sidste badetur :o)

Jeg holder en opfølgning for dem der har været med på Bornholm i løbet af vinteren og for nye interesserede regner jeg med at lave et nyt retreat til foråret. Hvis du er interesseret i at være med her er du velkommen til at kontakte mig, så skriver jeg til dig så snart jeg ved mere om tidspunkt og sted. Du kan kontakte mig på tlf. 22505225 eller på mail  hanneastrup@gmail.com eller på kotaktformularen på hjemmesiden.

Dennis H. Narvedsen

Skriv en kommentar


[BACK TO TOP ↑]

Velkommen hos

Hanne KristensenAfspændingsmassage Klinik v/ Hanne Kristensen Panumsvej 28. 2500 Valby Telefonnr. 22 50 52 25

Kunderne siger